Meld deg på vårt nyhetsbrev

Seks til åtte ganger i året sender Foreldreutvalget for grunnopplæringen ut nyhetsbrev som gir foreldre og ansatte i sektoren nyttige artikler, tips og materiell. Når du melder deg på nyhetsbrevet må du bekrefte påmeldingen. Mailen kan havne i søppelpost, så ikke glem å sjekke denne!

Hvordan skal jeg forberede meg til foreldremøter? Hva innebærer et engasjement i FAU? Hvem sitter i foreldrerådet og hvilke rettigheter har vi som foreldre når skolen trues med nedleggelse? Dette er spørsmål som vi i FUG ofte får og som vi håper å kunne svare ut ved hjelp av vårt nyhetsbrev.

Vi sender deg blant annet artikler, filmer og materiell som støtter deg som engasjert forelder i skole og barnehage. Nyhetsbrevet melder du deg på i boksen under. Husk å bekrefte påmeldingen i mailen du mottar etter. Dersom du IKKE mottar en mail så kan det være lurt å lete i søppelmailen!

Tips gjerne venner og andre engasjerte foreldre på din skole om brevet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Har du tips til saker vi bør ha med i nyhetsbrevet eller ønsker du å snakke med våre rådgivere kan du ta kontakt på post@fug.no eller ringe oss på 477 99 200.

En ting til. Har du også barn i barnehage vil vi råde deg til å melde deg på Foreldreutvalget for barnehager (FUB) sitt nyhetsbrev. Det inneholder like mye snadder, bare myntet på foreldre med barn i barnehagen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Meld deg på vårt nyhetsbrev