Meld deg på vårt nyhetsbrev

Seks til åtte ganger i året sender Foreldreutvalget for grunnopplæringen ut nyhetsbrev som gir foreldre og ansatte i sektoren nyttige artikler, tips og materiell.

Hvordan skal jeg forberede meg til foreldremøter, hva innebærer et engasjement i FAU, hvem sitter i foreldrerådet og hvilke rettigheter har vi som foreldre når skolen trues med nedleggelse? Dette er spørsmål som vi i FUG ofte får og som vi håper å kunne svare ut ved hjelp av vårt nyhetsbrev.

Vi sender deg artikler, materiell og annet nyttig som støtter deg som engasjert forelder i skole og barnehage. Alt dette og mer til vil vi ta opp i våre ulike nyhetsbrev.  Meld deg på nyhetsbrevet i boksen under og tips gjerne venner og andre engasjerte foreldre.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Har du tips til saker vi bør ha med i nyhetsbrevet eller ønsker du å snakke med våre rådgivere kan du ta kontakt på post@fug.no eller ringe oss på 477 99 200.

En ting til. Har du også barn i barnehagen vil vi råde deg til å melde deg på Foreldreutvalget for barnehager (FUB) sitt nyhetsbrev. Det inneholder like mye snadder, bare myntet på foreldre med barn i barnehagen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.