Meld deg på vårt nye nyhetsbrev!

Det siste året har vi jobbet hardt sammen med kommunikasjonsbyrået Fjuz for å forbedre nettsiden til både FUB og FUG. Det arbeidet har resultert i en ny logo og visuell profil for begge utvalg, nytt nyhetsbrev og nettsida du besøker nå – Foreldreutvalgene.no.

Mange forbinder FUG og FUB med den gamle logoen med snakkebobler. Etter å ha gjort en grundig vurdering mente vi det var på tide med noe friskt og nytt, og vi er veldig fornøyde; både med de nye logoene og fargevalgene.

Målet med den nye nettsida er at du som forelder enklere skal finne fram til det du lurer på, enten du har barn i barnehage eller på skole. Med god hjelp fra Fjuz har vi sett på struktur, utseendet og måten vi snakker på. Alt for å spisse produktet og bli tidsriktige. Vi håper og tror at vi har fått det til.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sømløs løsning

– Det er lagt ned fantastisk mye godt arbeid i både FUG og FUB opp gjennom årene, noe de gamle nettsidene var et resultat av. Nå var imidlertid tiden inne for en opprydning. Primærmålgruppa vår er foreldre. Enten de har små barn i barnehagen eller større barn i barne- eller ungdomsskolen så har de det travelt. Vi har jobbet hardt for å gjøre stoffet vårt mer tilgjengelig og tiltalende. Det synes jeg vi har fått til, sier kontorleder for FUG og FUB, Marianne Dahlseng.

Å lage en felles portal med Foreldreutvalgene.no ble enstemmig vedtatt i både FUG og FUB. Også utvalgslederne er fornøyde nå som de endelig har en ny nettside å vise til.

– Med det handlingsrommet vi fikk på grunn av digitale møter og mindre reisevirksomhet var 2020 og 2021 en unik mulighet for oss til å jobbe med ny hjemmeside. At barnehage og skole er samlet på en felles landingsside er helt topp. Vi vet at mange foreldre har en fot i hver leir. Dermed funker Foreldreutvalgene.no som en sømløs løsning der man enkelt kan manøvrere seg fra skole til barnehage, alt etter hva man er ute etter, sier FUB-leder Einar Olav Larsen og FUG-leder Marius Chramer.

I vårt nye nyhetsbrev vil du få tilsendt artikler, materiell og annet nyttig som forhåpentligvis støtter deg som engasjert forelder i skole og barnehage. Vi håper du liker det!

Meld deg på vårt nyhetsbrev.