Meld deg på vårt nyhetsbrev!

6-8 ganger i året sender Foreldreutvalget for barnehager ut nyhetsbrev. Her får foreldre og ansatte i sektoren nyttige artikler, tips og materiell rett til sin innboks.

Hvordan skal jeg forberede meg til foreldremøter, hva innebærer et engasjement i SU, hvem sitter i foreldrerådet og hvilke rettigheter har vi som foreldre når barnehagen vil legge ned en avdeling? Alt dette og mer til vil vi ta opp i våre ulike nyhetsbrev.

Vi sender deg blant annet artikler, filmer og materiell som støtter deg som engasjert forelder i skole og barnehage. Nyhetsbrevet melder du deg på i boksen under. Husk å bekrefte påmeldingen i mailen du mottar etter. Dersom du IKKE mottar en mail så kan det være lurt å lete i søppelmailen!

Tips gjerne venner og andre engasjerte foreldre i din barnehage om brevet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Har du tips til saker vi bør ha med i nyhetsbrevet eller ønsker du å snakke med våre rådgivere kan du ta kontakt på post@fubhg.no eller ringe oss på 477 99 200.

En ting til. Har du også barn i skole vil vi råde deg til å melde deg på Foreldreutvalget for grunnopplæringens (FUG) brev. Det inneholder like mye snadder, bare myntet på foreldre med barn i skolen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Meld deg på vårt nyhetsbrev